OKEJ

Jag har inte fått min ny dator än men detta kan inte vänta!! :O

Efter att ni kollat på klippet hör av er till min mail [email protected] om även ni vill följa med mig till Taiji och spöa skiten ur japanerna som sysslar med att döda 23.000 delfiner om året..helt i onödan!!! :O

 

Filmat från dokumentären "The Cove" ni måste bara se den!!!


JAG KÄNNER MIG DÅLIG

asså....varför har jag en blogg? :S Jag bloggar aldrig även fast mina vänner ständigt säger åt mig att blogga...men det blir jue aldrig av asså! -.-
Jag tror jag kommer lägga ner min blogg för alltid asså! xD
SÅÅÅÅÅ!! Det här bli mitt sista inlägg tills jag får min MacBook :P jag kommer antagligen nörda datorn då! xD så då bloggar jag säkert! :P men ni får alltså stå ut tills tisdag. Men jag bloggar bara kanske då..jag orkar inte med korekt svenska i det här inlägget (har inte pallat det i dom andra inläggen heller iförsig -.-)
HEEEEEEEJ DÅÅÅÅ!!!! :D :D :D<3
Så länge....läs mina andra fula bloggar! xD eller nej..gör inte det, fett pinsamt! :S

MEN DEPP!!!!....

 

BUUUUHUUU!!! :(


OKEJ...?

Jag vet inte vad som har hänt nu men det verkar som om att "skvallerplatsen" har blivit nerlagd. Det går inte att gå in på bloggen längre iallafall!

Det är fan skönt. Det spreds så mkt skit där! :O


MEN VA FAN!?

Asså, när mitt "öppna förhållande" näms på en skvaller blogg har det fan gått för långt!!! Det är inget förhållande mellan mig och Rickard!! Så nu vet ni det! Han och jag är vänner inget mer och kommer inte bli mer än det. (det är ett skämt alltså) tack för att ni önskade lycka till iallafall!

 

Sen att bloggen även tog friheten att komma ut som bisexuell för min del är jue snällt! -.- okej väsby jag är bisexuell så nu vet ni det..tydligen har jue skitbloggen haft fler än 1000 sidvisningar på en dag! :O Så jag fick inte precis ta det i mitt egna tempo! -.- Men tack så jävla mkt!

 

är ni seriösa asså? -.-

Tycker grymt synd om dom andra som får en massa rykten spridda om sig oxå!! -.- fy fan! jag lider med er!!


LOVE BY NISE

Tjalom bloggen, jag bloggar jue inte längre typ (dåligt jag vet). Men jag ska "försöka" börja igen. hahaha hur många gånger har jag inte sagt det? :P typ 38 gånger.

 

Men när jag väl får inspiration så bara måste jag blogga! som nu! :D Ikväll skulle jag först på fest men jag palla inte. Så jag hörde av mig till Denise som kom hit och vi kollade på "pojken i randig pyjamas" igen. Jag blir bara mer och mer nere för varje gång som jag ser den. haha! :P

 

Efter att vi hade sett klart på filmen så bytte vi julklappar vilket var jättekul eftersom jag faktis fick nått fint,genomtänkt och älskvärt till skillnad från det som jag gav till Denise! :( (förlåt denise, jag ska gottgöra dig! jag hade bara så mkt att tänka på runt julen och så<3)

 

Men av Denise så fick jag en jättefin tavla med två bilder på oss på och sen stod det "LOVE" på den oxå. Jag suger på att förklara så ni får se en bild här under bara för att ni ska få se hur fin den är! :D<333 Sen fick jag med ett litet "brev" som hon hade skrivit på ett kemipapper vilket gör det så mkt mer personligt!<3

 

Tack så jättemkt Denise! Jag blev/är verkligen jätteglad över den! :D<33


FUCK FUCK AND FUCK AGAIN

JAG SKULLE JUE INTE SKOLKA FRÅN SKOLAN FÖRENS TYP EN VISS DAG...

Men ja nu blir det svårt. Jag har totalt försovit mig och vaknade av att Jennie ringde mig samtidigt som tåget gick ifrån stationen och även om jag är snabb så kommer jag missa större delen av lektionen. Så jag tar mig en "sovmorgon" och kommer till block 2.

 

Idag, vad händer? (nu när jag har mkt tid över kan jag lika gärna blogga ordentligt)

 

Jag börjar då med engelska och sen är det lunch och sen musik sen är det slut på skoldagen så det kommer va en väldigt chill dag för min del. Efter skolan får vi la se vad jag gör. Hem låter lockande annars blir det något annat. (logiskt?!) Men nu vill jag inte blogga mer så jag skiter i det och ska ge av mot duschen! :D då blir jag säkert gladare och mindre seg! xD

 

See yaa

(OBS! Jag börjar få slut på rubriker...jag har typ en exakt likadan rubrik till ett tidigare inlägg....såå inte bra)


FRUSTRERAD


16/100

16) Kom med i Guinness Rekordbok

Det har jag faktis gjort, men det står inte riktigt mitt namn! :P Men det var såhär att dom skulle bygga världens högsta legotorn och sen fick man hjälpa dom att bygga dom delarna som dom skulle använda sig av. Jag har ett certifikat på att jag var med och byggde och jag ska försöka hitta antingen mitt eller min systers annars får ni nöja er med denna text! xD
men ja..då får vi se om jag har gjort något mer av dom här 98 resterande sakerna! :P

JÄVLA SKIT ASSÅ!


IT WILL SOON BE OVER

Ja ni..jag har precis fått reda på att dom som läser min blogg kanske inte är dom mest "logiska" utan att det faktis är personer som bara håller koll! :D sånt är riktigt kul att höra :)

Jag ber om ursäkt för min dålida uppdatering under detta lov men jag har verkligen inte haft tid eller ork att lägga ner på bloggen. Ny design har ni fått, ni får nöja er med den så länge ;)

 

Snart är lovet slut oxå, det känns så konstigt men endå så bra. Bra att få tillbaka sina rutiner alltså. Tiden har gått snabbt men endå långsamt under lovet tycker jag. Beror nog på att man har haft saker att göra vissa dagar och under andra dagar ingenting alls -.-

 

Men det är så det ska vara under ett lov eller hur? Chill som fan men endå på ett roligt sätt! Jag hoppas verkligen att tiden kommer gå snabbare nu när skolan har börjat och jag hoppas på att 2011 blir ätt bra år det med!

Jag ska nog försöka sova snart bara för att jag faktis är trött och för att jag vill börja vända tillbaka dygnet =)

 

så god natt på er kära läsare..Hoppas ni (som haft ett lov) har haft ett bra lov!7

Love yaa!


FEVER

Extremt skön låt asså! xD

Älskar att den är lite små "kåt" asså nu blir det konstiga ord val men asså! Stönen, instrumentetn, en låt som man verkligen blir "relaxed" av! HAHAHAHAHAH!! fan va jag sitter och skrattar just nu!!! xD

Men en väldigt bra låt! :P

 

 

Idag så skulle jag göra nått med denise..men jag ska inte det för att jag ska va med dom imorgon men då måste jag åka skidor idag vilket vi inte kommer hinna! -.- eftersom jag inte ens är hemma!

 

så just nu är jag sur! -.- för jag kommer inte kunna va med denise och dom imorgon..men dom får skylla sig själva just nu! xD (säger vi..jag vill bara ha några syndabockar!<3)

 

See Yaa


RSS 2.0