RÖDA ÖGON

ja...idag kom jag försent till skolan..jag totalt glömde bort tiden -.- men jag kom faktis bara 5 minuter försent! :O det är fan grymt med tanke på att jag tog ett tåg som gick en hel kvart senare!

 

men ja...ganska kort dag..det slutade med att vi hade typ mentometer saker på levnadsläran idag..så vi fick sluta tidigare! =)

så jag,tilda och jennie drog till kista en stund! =) sen drog jag hem..och nu pluggar jag lite och anstränger mig! <3

 

men dax att dra..hörs mer sen! =)


FISK

jag har då precis kommit hem ifrån ett trevligt restaurang besök med min farmor,farfar och farmors syster bia! =)

 

Vi åt på en av mina personliga favvoställen. Det är ett ställe som heter båthuset...serverar mycket god mat och mycket mysig miljö...man verkligen känner sig hemma!

 

vi har sovmorgon imorgon så idag behöver man inte gå och lägga sig lika tidigt...jag ska gå upp klockan 9.30 fatta det är typ jättesent! :D men jätteskönt!

 

Så nu ska jag få lite plugg gjort och sen blir det faktis att gå och lägga sig tidigt! =) det gäller att utnyttja sin sovmorgon! =)

 

Så vi hörs mer senare! Ha det bra!

 

 

 


UUUHHHHH

ni skulle bara veta hur trött jag är! jag är en väldigt väldigt trött kille just nu!

 

Så det bär av mot sängen typ vid 22.00..fan va skönt att sova! jag är verkligen helt död...min huvudvärk sitter kvar..men den ljusa sidan är att jag har hittat min bettskena..så det blir säkert bra! =)

 

Men nu ska jag dra och fixa mig...jag lovar att det ska bli mer bilder nu oxå! =)<3

Hörs sen!


SPÄNNINGEN ÄR OLIDLIG

haha, ingen aning om man kan säga så egentligen men det är den verkligen. Jag biter nämligen ihop min käke när jag sover..fråga mig inte varför, jag bara gör det -.- men det resulterar i spänningar i min käke och om dom blir för "höga" så får jag spänningshuvudvärk typ som migrän fast endå inte :P haha, men ont gör det. jag har fått en bettskena som ska göra så att käken inte blir lika spänd..men jag glömmer självklart den varje natt -.- dumma mig!

 

På tal om dumma mig. Jag vill verkligen se den filmen..alla säger att den är jättebra!

 

men som sakt jag gick hem tidigare men har fått mina noter med mig så det blir till att träna hemma! =) Jag åkte hem med min vän Mikaela som hade ont i huvet och halsen och lite allmänt dålig. Nu när jag endå pratar om henne så kan jag nämna att vi är väldigt lika..vi gör typ samma rörelser och har samma musiksmak OCH hon får oxå spänningshuvudvärk! :O är det inte lite coolt och läskigt?

men men, fantastisk vän är hon.

 

nu ska jag ta en ipren och bli bättre förhoppningsvis!

 

 

Ha det bra! :D


!SVENSKA MED JENNIE! <3

Nu sitter jag här brevid min söta vän Jennifer. Jag försöker hacka mig in på facebook men det går inte så bra -.-<3

Det här är våran sista lektion..sen bär det av mot rotebro för att köpa en gitarr till mig! :D trevligt trevligt!
Jag tänkte egentligen köpa gitarren själv men pappa ville tydligen köpa den åt mig. Det säger man inte nej till!

Men nu ska jag faktis försöka lägga ner lite tid på mitt svenska arbete, hörs när jag kommer hem! :D


RAST

Nu sitter jag här på naturlektionen, vi skriver då våra uppsatser om olika energi källor. Jag har då om vindkraft. jag har relativt mycket fakta nu måste jag bara sammanfatta,svara på frågor och göra det till en text.


Nu sitter jag här med en coca cola och lyssnar på när min cp-lärare birger pratar om sin mahler -.-

Jag får verkligen inget gjort under natur lektionerna vilket resulterar i att jag måste göra allt hemma..inget större problem egentligen då jag gillar att vara hemma! ;)

Men jag har verkligen inte gjort ett piss under denna lektion och (skrivning om jonna) nu slutar vi om 15 minuter!'

Ha de bra! :D


KRAV

Ja, min bloggvän Denise vill jue som sagt att jag ska börja blogga igen, och jag ska verkligen försöka för hennes skull! =) men just nu hinner jag inte så mkt mer än det här!

 

mamma är i duschen och när hon är klar måste jag skynda mig in och göra mig fräsch, för det finns inget värre (i mina ögon) personer/människor/killar/tjejer som luktar illa. Jag tycker inte att dom är sämre människor men man kan jue inte säga till dom heller. Så jag uppmanar er där ute! DUSCHA!

 

Jag har ständigt fått höra att jag luktar gott....det beror på vad? många Duschar! och mycket parfym! ;)

 

i'm perfect! (egoboost)


FAIL

hahaha..det här med i'm back kanske inte riktigt stämde, men nu ska jag verkligen försöka börja igen! =)

 

jag har som sagt inte riktigt haft orken att blogga och så..men nu ska det bli av. Denna helg har jag vart hemma bara. jag blev lite ledsen när jag insåg att jag har vart hemma (instängd) sedan fredag klockan 19.00 och söndag 18.00 hehe!

 

Men jag kom ut en liten stund när jag och mamma åkte ner till tiger för att köpa mat! :D Det var verkligen jättegott!

men nu sitter jag här. helt ensam chattar med en extremt trevlig snubbe/snubba. haha..vem denna personer heter och är får ni aldrig veta! mohahahah!

något jag dessutom tycker är kul är att även fast jag aldrig bloggar så har jag kvar mina läsare. jag har fler ibland oxå..:P ni är knäppa. men tack så mycket! bara för det ska jag kolla om någon av er vill ha spotify av mig! :D

 

Hej då männsikor!

vi hörs!


Är du nöjd nu denise? :P<3


I'M BACK BITCHES

Nu är min blogg igång igen. det beror inte på att jag saknat er! jag hatar faktis vissa av er som läser min blogg...men men, jag kan jue inte stänga av den för bara er lixom! :P

 

Jag ska börja blogga igen men jag börjar imorgon. See ya!


ORKAR INTE

jag orkar inte blogga..så denna blogg är nu stängd under obestämd tid! see ya!

VA FAN?

yes...jag bloggar typ aldrig längre så jag förstår inte varför jag gör det? :P om ni fattar?

 

Jag har vart i skolan idag..kanske inte så jättekonstigt..jag siktar på att ha 0% frånvaro den här terminen..alltså till jullovet! :D en så länge har det gått bra...jag vet att vissa säkert säger att jag överdriver...men jag känner som Maud om man nu stavar hennes namn så "bättreatt sikta mot stjärnorna och nå molnen än att inte sikta alls" bra sagt att centerpartiet! ;)

 

Efter skolan då? vad händ...jag har blivit lämnad av min mamma och har nu huset för mig själv tills söndag..men det är något jag är ganska glad över! jag får väl se hur bra det kommer gå.

 

Denise var här hos mig ikväll så att jag inte var helt ensam lixom! ;) vi käkade middag och efterrätt och hade det allmänt trevligt..det kan behövas ibland.

och från ingenstans kanske så vill jag bara säga till några personer...förvänta er inget om ni själva inte ger något! så nu var det sagt! ;)

 

och nu ska jag gå och äte potatisgratäng och rostbiff! :D MUMS!


SVERKER

Ja, nu sitter jag och väntar på att min vän Matilda ska bli klar med sin tid med en av studievägledarna här på rudbeck. Vi börjar om typ 1 timme men som den snälla vän jag är så åker jag tidigare för att göra Matilda sällskap -_- med andra ord vänslampa! xD men men, vad ska jag göra åt det...sån jag är helt enkelt..;) Och ja..det var jue ett tag sen jag bloggade och det beror på att jag inte riktig har orkat eller har haft tid..men ja..som jag alltid säger så ska jag försöka blogga mer. :D Idag har jag en helt vanlig skoldag egentligen, jag ska köpa en macka i cafeterian men vi har typ lunch direkt efter lektionen som vi har så det kanske är onödigt. (om det blir några stavfel så får ni ha överseende eftersom jag bloggar via min iphone) Jag kan inte riktigt fatta att det är fredag imorgon..det känns helt konstigt..det har gått så snabbt! Förra helgen var vi musikklasser i Flen det var väldigt kul iförsig..men det var endå som att skolveckan blev förlängd även fast det inte blev så mkt "skola". Vi blev nollade redan första kvällen..men asså jag tycker att det är fett synd att dom andra klasserna inte blir nollade! Jag menar nu går dom i gymnasiet som nollor! :O tänk att ta studenten som nolla!? Att bli kollad har ju med gymnasiet att göra, eller hur? Men nu orkar jag inte blogga mer..man blir fan utmattad i sitt pekfinger -_- Men ha en bra dag! :D

VI ÄR ETTORNA

Igår kväll var vad jag tror en del av våran nollning. Alla fick typ göra olika saker men jag,Oscar och Karl var öppningsnummretoch vi skulle dansa i tjejkläder och smink -_- asså a...jag vet inte om jag ska skratta eller gråta..Hehe Nu har våran lärare genomgång och då måste jag sluta..så hej då! <3

NATUR

Ja...nu har jag då naturkunskap med Birger! Jag började skriva det här inlägget under spanskan egentligen men blev aldrig klar. Det är bara den här lektionen och historia kvar och sen åker musikklasserna till Flen! Haha..hela mitt skåp luktar kyckling... Pappa kom nämligen men en grillad kyckling till mig som jag ska ha till middag :P Vi stannar i Flen tills på söndag jag vet inte riktigt vilken tid vi kommer tillbaka ifrån Flen på söndagen. Men förhoppningsvis så blir det någolunda tidigt för jag orkar inte komma hem så sent eftersom det är skola på måndag igen -_- iförsig gillar jag skolan, klassen har blivit "tajtare" och alla pratar med alla! :) Men nu ska jag lyssna på genomgången som min lärare har! ;)

TRÅNGT

Ja...nu är jag och några vänner på väg hem från skolan.. Tågen går inte så vi tar oss till rotebro och sen tar vi bussen till Väsby..jag vet inte riktigt när jag kommer hem men förhoppningsvis innan klockan 15. Så vad händer idag då? Ja.. Jag kommer gå till centrum och köpa en pärm som jag behöver till vissa ämnen. Jag kommer antagligen sova middag för jag är typ ständigt trött nu för tiden -_-

RSS 2.0