TENNFORSEN

Idag har jag, Norea och Grace vart och kollat på ett vattenfall/fors här i åre :) Jag har typ sätt det flera gånger med det är typ av en tradition så jag fortsätter åka och kolla på det :)
JAG VET ATT MIN KUSIN INTE ÄR NÖJD MED SISTA BILDEN!! MEN DU ÄR JÄTTEFIN!! :D<3

GRACE LEAVING A TRAIL IN ÅRE!!

MOHAHA!! XD

HAHAHAHAHAHAHA!!! XD


MOT ÅRE MED GRACE AND THE FAMILY

Nu sitter jag i min extremt mysiga one Piece och väntar på att jag ska byta om till skidkläder! :)

 

Vi ska först till rödkullen tror jag och sen vidare till själva Åre någon gång under dagen :) Men nu måste jag skynda mig, VI HÖRS OCH SES!


EASY A

Jag och Grace har precis kollat på Easy A, jag somnade någon gång under filmen men det är verkligen en grym film! :D

 

Vi ska sova snart eftersom vi ska upp "tidigt" imorgon. Vi ska åka skidor i Åre och det lär böi skit kul eftersom Grace bara har åkt skidor 2 gånger tidigare.

 

Byeee byeee!<3


FRAMME I ÅRE/TEGEFJÄLL

Nu är jag, Grace, Mamma och Mina kusiner framme i stugan som vi hyr! :D DEN ÄR JÄTTEMYSIG! :D

 

Jag ska snart börja laga mat och sen vet jag inte vad jag ska göra. Tjejen som hyrde pjäxor till Grace var jättesnäll oc lät henne hyra pjäxorna i 5 dagar för priset av 3 dagar :)


8 TIMMAR

Nu sitter jag, mamma och Grace i bilen påväg till Åre! :) Det kommar ta ca 8 timmar upp men det är det verkligen värt! :D ÄLSKA ÅRE!!! :D:D

 

Nu tänkte jag sitta och nörda Titanic i 3 timmar eller hur lång den nu är! :P

 

Bilen rörde sig så det blev lite suddigt! xd Men det är jag och Grace! :)


TODAY! ÅRE!!

Okej, så jag sitter i mitt kök helt ensam eftersom min vän Grace precis gick för att sova :) Fett kul det ska bli asså! :D

 

Jag har världens påsar under ögonen!! xD DET ÄR FAN SJUKT!!! Så ni får en bild på mig där jag är genomskinlig!

God Natt, jag kanske bloggar imorgon på morgonen, annars kan jag slänga in ett inlägg från bilen sen! :)


SÅ FÖRVIRRAD

Ja ni, kan man vara mer förvirrad än mig? Det  är svårt att vara det tror jag. Men det handlar bara om period bytet på Rudbeck. Jag vill bara att mitt schema ska bli som det ska bli, om ni förstår vad jag menar med det?

Men nu, jag sitter i sängen och har sen länge insätt att jag inte kommer hinna med tåget så jag kan ta det lungt en liten stund. :)

 

Idag efter skolan är det Vevax på Rudbeck. Jag, Matilda och Isabelle ska gå! (iallafall jag och Isabelle, vi har verkligen förberett oss för det här ;)) Det ska bli kul hoppas jag, jag vet inte riktigt vad det går ut på men jag tycker att det är fett kul att dom göra så många olika saker på skolan så jag måste gå bara för att gå typ :P

 

Torsdag idag, imorgon Fredag! :O Shiet, sen lördag!!! DÅ ÅKER JAG OCH GRACE TILL ÅRE!!!! :D:D:D:D TAAAAAAGGAAAA!!!!!!! xD Och jag skulle försöka ger er ett videoinlägg innan jag åkte. Det ser inte ut att gå hörrni. Men som sagt, jag är jätteglad över era "kommentarer" på videon och den har faktiskt över 100 Views! :D TACK!

 

Men nu drar jag<3 Heej dåå!

 


AT DENISE

Nu sitter jag i Denise extremt sköna fotölj medan Denise är fundersam över en massa filmklipp som Ellen har lagt upp på facebook. :)

 

Men nu ska jag skratta med simona om henne extremt udda små läten hon gör! xD Ha det gött! ^^


LUNCH!

Jag måste verkligen bli bättre med att blogga! :O

 

Speciellt nu när jag är klar med allt i skolan typ! :D så himla skönt att inte behöva känna pressen av allt längre!

 

Men om en liten stund ska jag ge mig av mot bussen för att åka till McDonalds med Denise och köpa lunch där, sen efter det ska vi hem till henne tror jag och kolla sommarjobbs saker. Vi har ett grymt jobb på g!! :D men vi är sjukt sent ute så jag får se hur det blir med allt det här! :/

 

Men jag har precis käkat pannkakstårta (ja, jag käkar det till frukost,lunch och middag), så jävla gott! xD Jag sitter och taggar till med hjälp av min kära vän Beyoncé och hennes underbara bröst *RÖST!!!

 

Men men, allt för mig! :) Ha det bra idag/ikväll<3


HEHE!

Nu känns det som att jag börjar glömma bloggandet igen! xD inte meningen men ibland hinner jag bara inte..jag tänker skita i veckoblogg saken och bara göra som jag gjorde min första, men när nästa kommer ut vet jag inte.

 

Men jag vet att det kommer komma ett inlägg när jag och Grace är i Åre! :D men det blir ju lite som ett veckoinlägg! :)

 

Nu ska jag snart sova, ska till tandläkaren på morgonen imorgon, kul!? :S

 

God Natt!<3


I TAXIN, I TRAPPEN, I HISSEN, I HALLEN

JAG FALLER!!! :D<3 jag kommer baby, jag tror jag är kär! I taxin, i trappen, i hissen, i hallen jag faller, faller!<3
Seriöst, den låten är verkligen grym! :D jag älskar låten, Artisten är ju fantastisk bara hon!
Idag söndag vad händer? :S har inte jag typ lovat er en videoblogg? -.- skit..då måste jag göra den oxå! xD vi får se om jag orkar med det, det tar en sån jävla tid!
Jag ska göra klart min svenska uppgift oxå :) jag ska jämföra olika recensioner av Grammy 2011 och om vad olika tycker om själva galan.
Det har ju med musik att göra så det blir säkert kul att läsa om det. Det tråkiga är väl att jag måste analysera och skit och jämföra.
Igår kolla jag helt ensam på melodifestivalen..kul? SOM FAN!! xD Det va första gången jag kollade i år och jag har nog aldrig skrattat så mkt för mig själv på länge! Jag är lite udda! :S
Sen när det var klart fixa mig och drog ut på kvällen :) det var jättekul! Trevligt folk och trevlig atmosfär! :P
på tåget hem faila jag ganska hårt..men jag ska bara glömma har jag bestämt mig för! :D Jag tror seriöst att det är det bästa! xD
Det blev ingen träff med Karin igår, hon var sjuk! :/ så vi får se när vi ses nästa gång. Vi kom på att vi kunde träffas nästa helg! Men nej!! Då ska jag och Grace (och min familj) till ÅRE!!! :D TAGGGGGGAA!!! :D ÅÅÅH VAD JAG SKA PRATA SKIT OM FOLK!!! :D:D:D eller kanske inte..

REGRET

HAHAHAHA! xD ibland gör man så udda saker..jag tror iförsig inte att det jag gjorde märktes! :D men iallafall, vad är det som får oss att göra dom här konstiga random sakerna ibland? (jag vet en anledning -.-)

det är inte som att jag ser tillbaka och tänker "fan,fan,fan nu kommer den tro en massa skit".
För det ligger oftast en sanning i det man gör! Men endå, självklart kan man tycka att något är extremt pinsamt! Men jag har en känsla av att det kommer göras fler pinsamma saker om det fortsätter såhär! -.-
Men vad ska man göra lixom? man får stå ut och försöka unvika situationerna så gott som det går :)
Men idag, vad händer? Jag tror jag ska träffa Karin idag, det var jättelänge sen :O Jag skrev i henne facebook logg i måndags eller tisdags att vi borde träffas snart och att jag saknade henne. Men karin är inte den mest aktiva på facebook så det såg hon inte. Men endå så skicka hon ett sms i torsdags tror jag där hon skrev typ "hej, jag saknar dig, vi borde ses snart. Kanske i hlegen?"
och eftersom det var precis det jag hade föreslagit så tyckte jag att det var perfekt! :D
Vad ska ni göra? Jag funderar på att ha en frågestund...och svara på frågorna i ett V-LOGG inlägg. Men vi får se om jag pallar och om jag gör det behöver jag ju massa frågor och då måste ni läsare bli duktiga på att kommentera! ;)
Jag blir så glad när jag får kommentarer, även fast det offtast är från mina fina vänner så gör det mig extremt glad! =) Alla som har en blogg borde ju förstå mig? :P<3

FIKA

Nu sitter jag på ett café med Ante, Simon, Denise, Simona, Maya, Fredrik och Rudy (:D)
Det är faktiskt väldigt kul att träffa så många igen, jag brukar nämligen inte träffa så mycket folk på fritiden eftersom jag har så mkt i skolan! xD
Men snart är det periodbyte och då blir det slappt igen! :D:D:D Jag slipper även spanska steg 4!
kanske inte den bästa bilden på alla, men jag orkar inte vara noggrann :P Fredrik syns inte på bilden. Men han sitter där till Höger! :D

HAHAHA!! xD

Så här duktiga är jag och Astrid! xD
LYCKAT! xD<3

DET GÅR ALDRIG SOM MAN TÄNKT SIG

för ungefär 1 timme sen skrev jag att jag skulle gå och lägga mig. Jag kan nu informera er om att jag inte har börjat göra mig i ordning! -.-
Jag skulle även starta en ny blogg på tumblr, men det kan vi skita i  att jag gör för det var sämst! xD
Men nu ska jag gå ner med min tallrik till köket hämta en frukt läsa lite i svenska(pitt)boken och sen fixa mig för sängen! :D (oj va udda det lät, "fixa mig för sängen". som om det var något fint ställe jag skulle till" :S)
Och ni ska ha ett stort tack! :D Jag uppskattar verkligen er feedback på mitt videoinlägg! Jag blir verkligen jätteglad! Jag ska fortsätta göra dom. Men vi får se om jag gör dom som vanliga inlägg ibland eller som mina "veckoinlägg" jag tänkte börja med.
Jag skulle verkligen uppskatta om ni lämnade en kommentar om vad ni tyckte var roligast sen när jag har lagt ut mitt "veckoinlägg". =)
Men nu ska jag börja "fixa" mig. God Natt!<3

SEG DAG

OH JA! Idag har det vart en seeeeeg dag. Jag har inte fått något gjort. -.- Jag har fortfarande en svenska uppgift som skall in. Men jag skickar in den imorgon. Jag MÅSTE skicka in den imorgon, om jag inte gör det är det inte nådigt.
Vad sitter jag och gör nu då? Jag chattar och typ det är det enda. Jag ska nog sova snart och gå upp tidigt imorgon och fixa det här med svenska uppgiften.
God Natt på er! :P (vilket extremt roligt inlägg! xD)
Men juste! :P jag har börjat med något jag kallar veckoinlägg! det är då ett videoinlägg som handlar om den veckan som varit! =) läggs upp på lördag eller söndag varje vecka! =) så det kan ni "se fram emot" :P
God natt! :P

UGNSPANNKAKA

jag lagar ugnspannkaka samtidigt som jag tänker såhär! xD

TODAY, I'M FREE

Ja idag är jag friiii! :D JAG ÄR LEDIG! Jag har sovit till typ nu vilket inte va så jättesmart eftersom jag börjar 8.20 imorgon :/ men ja, ibland måste man ta sig en sovmorgon. Jag sitter nu och kollar lediga tider för klippning. Jag märkte precis att min frisör har bestämt sig för att ta 680 spänn för en klippning! -.-
jag har egentligen inte alls råd! Men det känns så udda att bara sluta gå dit nu när man har gjort det i typ 1 år! Jag vill inte att dom ska tro att jag blev fattig och inte har råd längre :/ Värsta I-landsproblemet ju! -.-
Nej, klippningen får vänta tills typ någon gång efter den 25 mars! xD då har jag råd. Nu ska jag käka lite frukost och sen ska jag börja plugga :) Jag kommer typ behöva plugga hela dagen -.-
Hej då! =)

GOD NATT TROR JAG?!

Jag börjar bli ganska trött nu, ska nog försöka sova.
God Natt<3

KLART!

Det tog en jävla tid att "göra" klippet, och 35 minuter att lägga upp det på youtube! :P men nu är det klart! :D

SNART SÅ!

Jag kommer snart lägga upp ett videoinlägg. Men det tar tid för klippet att sparas och för att läggas upp! =)
Men idag, vad har jag egentligen gjort? Jag har inte gjort så mycket egentligen..:P
Ni får vänta på videoinlägget! :D<3

GRATTIS TILL NISE!

Jag har fått två sms av min vän Denise som vill skryta om hur bra det går för hennes blogg -.- SUCK! xD
Men ett stort grattis till Denise nu när henne blogg även står med på blogg.se's första sida! :D<33
Det förtjänar hon!<3
Men vad händer idag då? Jag är hemma från skolan pågrund av huvudvärk och typ snuva! xD fan va mesigt det låter egentligen! :P
Jag tror jag ska lägga ner lite tid på en svenska uppgift. Sen ska jag bara ta det lungt och chilla med varm choklad och typ lussebullar! xD
Men vi hörs senare! Love ya!<3
GRATTIS NISE! :D<3

SORRY!

haha, ni som går in på min blogg i hopp om att det är "VÄRLDENS GRYMMASTE" Förlåt...den är inte så jättegrym! xD<3
Love Ya! :P

JAAAA!! :D

För att inte deppa ihop helt och hållet så var jag tvungen att köpa min mockajacka och min väska idag! :D JAG ÄR JÄTTENÖJD!! :D Det sitter skitsnyggt och jag är jättenöjd!<33 Nu får ni 8 bilder som jag precis tog! xD
-
-
-
Typ anka? :S
ÄLSKAR VÄSKAN<3
-
När den är stängd! :P
Väskan är från märket "blueprint" och jackan är från ett nytt märke som heter "reunion". MQ Har tagit bort mitt favorit märke "Emilio" och ersatt det med detta märke. Dom har typ exakt samma kläder så jag tror att det typ är samma märke bara att dom har bytt namn! :P
Jag är så jävla glad över att ha fått det!! :D:D<3

TILDA OCH JAG<3

<3

ALLA <3 DAG

Glad Alla <3 Dag allesammans! :D
Hoppas ni har en bra dag, min är faktiskt riktigt bra! :D Den har vart chill. SL har lite problem med sin tågtrafik. en resa som brukar ta 2 minuter tog 45 minuter imorse! xD trevligt eller hur? :D
Men jag kom inte så försent, typ 45 minuter eller något sånt. Jag missade lite matte men det var nog bara skönt.
Jag sitter nu på svenskan och bloggar som ni kanske märker. Min svenskalärare ska nu visa hur vårt "fördjupnings arbete" ska se ut! =)
Men puss på er och glad alla hjärtnas dag!! :D:D:D:D<33

GRAMMY AWARDS

Nu tänker jag blogga om natten Gala! :D
Jag måste säga att det första framträdandet med bland annat Christina var grymt! :D alla fem var grymma sångerskor! :D<3
Sen när det väl var dags för Gaga! Man var jue så himla taggad typ! :P Det var ett bra framträdande, jag gillade inte kläderna men hon är gaga..kan man gilla hennes kläder? :S nej..jag tror inte det! xD Men jag gillade framträdandet! :D från och med nu gillar jag "Born this way" tror jag! =)<3
Nu är det dags för bruno att sjunga, asså han är grym! :) men jag tycker att han låtar har exakt samma innebörd! :P det blir lite tråkigt efter ett tag..men har bra melodi så om man struntar i texterna är det väldigt bra låtar! :D
Bruno har en riktigt bra röst! =) och den söta tjejen som jag inte vet vad hon heter hon vann en grammy! :D fett kul för henne! :P
okej...bieber? jag gillar han inte som artist men det är jue inget fel på honom! xD
Men seriöst, fett söt wills son är! :D och will såg så himla stolt ut!!! :D:D<3
Fett ful klänning "abby" har! :S usch! -.-
RIHANNA!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D!!! HON OCH EMINEM!! ASSÅ!! <3 KÄRLEK!!<33
DOM VAR GRYMMA OCH JAG ÄR SÅ GLAD ÖVER ATT DET GICK BRA FÖR DOM!<3 ÄLSKAR!! xD<33
Då är det snart dags för "Album of the Year" det sista priset dom delar ut för ikväll, efter det ska jag sova i 30 minuter tror jag..eller vara vaken och dricka kaffe istället! xD vi får se! :P
Det var en onväntad vinst!! :O Varken Lady Gaga eller Lady Amvuebvoebovw (pallar inte stava namnet xD) Men grattis till Arcade Fire! :)

GRAMMYS

JAG GLÖMDE!! :D
Ska någon kolla på Grammys ikväll/inatt? :D Jag funderar faktiskt på att kolla, men jag får räkna med att vara så gott som död imorgon! Klockan 02.00 börjar det och ska vara klart klockan 05.30! -.- haha! Jag kommer va så död imorgon, lika bra att jag väljer kläder nu så att jag inte tar jätteudda kläder imorgon! Jag kommer seriöst vara zombie..tur att det finns kaffe! :D

THE TOURIST

Nu är jag hemma igen! =) Det blev middag och bio i Kista med mamma på kvällen :)
Det är alltid kul att spendera lite tid med mamma, hon jobbar så mycket nu så man får ta den tiden man får lixom! :P Vi såg på "The Tourist". Jag har redan sett den en gång men det var på min dator via en sida där man streamar filmen till datorn. En "vän" (undra om den "vännen" läser min blogg? :S och undra om den "vännen" bryr sig om att jag kallar den "vännen"?) ringde mig medans jag kollade och jag skulle då pausa filmen, men det slutade med att jag stängde ner internet. Så för att se dom sista 20 minutrarna var jag tvungen att vänta i 1,5 timmar och det orkade jag inte. Så jag struntade i slutet och min "vän" berätta det för mig istället.
Men nu såg jag den på bio med mamma igen, och det spelade mig ingen roll alls! :P
Jag skulle även kolla på min jacka men den hade inte kommit in i deras affärer än! -.-
Nu funderar jag på att sova tills klockan blir 02.00 för att sen sitta och kolla på "grammy's awards" hela natten! :D Det kan faktiskt bli riktigt kul, om jag inte somnar vid tv'n :P

ME, MYSELF AND I

ja ni, den låten sitter jag och lyssnar på. Titeln fick mig att inse att jag kan fira alla <3 dag med mig själv! xD så det ska jag göra! :D
Men nu ska jag snart ge mig av mot kista med mamma för att kolla på min mockajacka!! :D om jag nu ens får med henne dit?! :S (hon vet inte riktigt om att vi ska dit, hehe)
Annars är det inte så mkt som händer idag, jag ska plugga svenska. Yippie! -.-
Bloggar mer när jag har fått "som jag vill" :)
Ungefär så här kommer det se ut imorgon! xD eller kanske inte! Folk bli faktiskt förvånade när jag säger att jag inte "tänder" på mig själv. Jag tycker att jag är snygg..visst! xD Men jag blir inte upphetsad av mig själv. Fatta va jobbigt det hade vart lixom! :S

ALL I WANT


AT LAST

Nu är jag hemma igen, som jag sa så blev det inget Kista eftersom ingen "orka" åka dit! Lata människor asså! xD
Men det blev andra saker istället. Jag och Denise träffades vid ICA för att köpa "middag" och stod sen ute i typ 30 minuter för att vänta på en buss! :O:O:O KALLT!!!
Men vi åkte hem till Denise och där var Adde och vänta på oss. Vi käkade och kolla på filmen "Salt". Jag tycker verkligen om den filmen och så, men det är lite förvirrande med alla olika versioner på den. DVD innehåller 3 olika versioner varav två olika slut och lite allt möjligt! :S förvirrande.
IMORGON! VAD HÄNDER? ;)
Jag ska in till Kista och kolla på min jävla jacka nu asså!! Men det får bli ganska tidigt eftersom jag måste plugga Svenska sen =) jag vet fortfarande inte inom vad jag ska "fördjupa" mig i. Men jag kommer säkert på något bra ämne eller händelse. (hoppas jag)
Men nu ska jag sluta blogga, jag orkar inte ta någon ny bild så ni får ingen bild alls! :P

NEJ HUJEDAMEJ

Jag har tänkt att det är alla <3 dag på måndag! Shiet tiden går snabbt! :O
Okej, jag har ingen att fira det med iår..är jag ledsen över det? Både ja och nej! Ja för att jag just nu behöver MYS! Nej för att jag suger på förhållanden! ;)
Så jag klarar mig gott och väl med mina gelehjärtan och vänner denna måndag. Varför ska jag sukta efter kärlek när jag egentligen inte behöver den just nu? ;) (sanningen om vad jag behöver kommer jag skriva i ett hemligt inlägg sen)
Nu väntar jag på att en vän ska höra av sig till mig, jag vill till kista men det lär inte bli så eftersom ingen kommer orka åka dit! -.- Men jag vill prova min jacka! D:
DARK VALENTINE

PC ÄR BRA! :D

Ja, ni vet att pc och mac inte riktigt funkar tillsammans och så..och nu när jag har köpt en mac har har länge funderat på vad jag ska göra med min pc? :S Men jag har insett att dom är väldigt nödvändiga!! :D
ALDRIG HAR JAG HAFT ETT SÅ BRA DATORBORD SOM MIN PC!! :D Älskar det!<33
Grymt datorbord!! :D

JAG KOMMER!

GRYM LÅT!! :D TACK TILL EMMA SOM LÄNKA DEN PÅ FACEBOOK!! :D<3
Grym Låt!!

GOD MORGON

Jag bara ÄLSKAR att vakna klockan 12 på en lördag....NOT! -.-
Jag vet att flera ungdomar älskar att sova sent. Jag gillar det också, men jag får en sådan ångest över att jag bara har typ 7-8 timmar kvar på det "normala" dygnet. INTE KUL!
Men idag. Vad händer?
Jag funderar på att åka in till kista eller stan för att kolla på min mockajacka jag helt klart bara måste köpa!! (Om den passar) Men för det måste jag hitta någon/några som vill åka in dit med mig och jag känner inte för att anstränga mig just idag. Men vad gör man inte för en mockajacka? xD
Vad händer ikväll??? Jag funderar på att dra iväg på en fest samtidigt som jag inte vill det för jag känner typ 2 på festen. Jag kan alltid lära känna fler roliga personer och det är ju alltid kul! :D Men då måste jag tänka på tågen hem och så, sen får det inte bli försent för jag vill inte behöva sova där! :P

CREEPY

Ja ni, jag har ju alltid vart lite udda! xD så här får ni ett udda klipp!!!!! MOAHAHAHAHA!!!
:S !jag gör udda saker ibland! :S

RUM BUM BUM BUM

TJENA!!!!! :D JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD SAMTIDIGT SOM JAG HAR ÅNGEST!!! xD
Men jag har hittat min vårjacka!! Mamma tycker att den är opraktisk och dyr -.- okej, jag erkänner att mocka inte är det bästa. Jackan är egentligen inte min stil alls! Men den är så snygg att jag bara måste ha den!!! Jag ska självklart prova den först och se om den passar mig och om jag kan ha den till annat och så. kläder kan se väldigt annorlunda ut på internet och irl :)
Jag satt och lyssnade på rihanna när jag skrev rubriken, sen la jag datorn i viloläge och pluggade lite och nu sitter jag och kollar mq.se och lyssnar på en underbar låt!! <----! Vi fick höra den på Kören, jag är seriöst kär i den! Den är så jäääääävla fantastisk att bara sitta och deppa till. Kanske inte det jag borde göra nu egentligen men den är så fin att jag bara måste få höra den! :D
Den är typ 10 gånger så fin som väskan och jackan jag vill köpa!! :D
SNYGGT!

HEMLIGT


BACK ON TRACK

Jag vet att jag inte har blivit mkt bättre på att blogga sen jag fick min macbook, och jag ber om ursäkt för det! Men jag har lovat mig själv att blogga varje dag från och med nu. Jag sitter alltid vid datorn typ. Jag kommer bara inte ihåg att blogga! :P
Men nu ska jag börja med det, men jag ska sorgligt nog börja med ett hemligt inlägg så ni får inte ut så mycket av det! xD
Men jag ska skriva det och sen ska jag sova! God Natt! ^^

NARKOMAN

Jag har blivit riktigt bra på att gå upp i tid faktist! :D jag är sååå nöjd med mig själv!
så nu ska jag gå upp och dricka massvis av té så att min hals blir snabbare frisk. Jag hinner inte riktigt blogga mer än så just nu, men jag lägger datorn i viloläge så att jag kan uppdatera detta inlägg om något mer "händer" xD


SLUTKÖRD

Jag är så jävla trött men endå så pigg! xD nu bär det snart av emot ica för att handla mat! undra vad jag ska käka för middag idag? :S det får bli nått snabbt...typ köttfärssås!! :D MUMS! xD
hör sen! =) och stort tack till Asli som skrev en sån fin kommentar! :D<33

TODAY I FEEL GRAY

nej asså vet ni vad? jag mår verkligen inte bra! -.- Men jag ska till skolan i alla fall eftersom vi har samprov. -.- när jag är sjuk lägger jag extra mkt tid på mitt utseende för att kompensera för hur jag mår. Jag tar dom där tröjorna jag vet passar bra tillsammans, jag fixar håret så att det precis som jag vill ha det. Allt för att kompensera för hur jag mår! xD
Men idag känns det som att jag valde lite gråa färger på tröjor som jag ska ha på mig! eller vad tycker ni? :P
Today, I feel so gray -.-

CHA CHA BLOGGEN!!

nej fy fan, den dagen jag börjar ett videoinlägg med den repliken är jag antingen full eller under pistolhot! xD
och jag vet vad ni tänker. Ni tänker "varför bloggar han klockan 4.20 på morgonen?". Jo, jag ska säga er varför jag bloggar då! Det är för att jag börjar bli sjuk och jag kan inte andas genom min näsa..så jag vaknade av det -.- sen tror jag faktist att jag kan ha feber, men det får jag kolla sen!
Jag menar!!! JAG FÅR INTE VARA SJUK!! Jag har samhällsprov idag och om jag missar det kommer verkligen Tilda dampaloss (är det 1 eller 2 ord?? :S Dampa loss?) och skrika "skolkare" xD så det orkar jag inte med och därför blir det skola. iallafall provet.
Men nu ska jag gå upp och sätta på mig min onePiece och chilla tills jag mår bättre! =) Puss på er!
OBS: Jag är tillbaka nu så ni får se till att kolla in mig offta!! xD jag har fått min dator som just nu säger att jag har nästan 10 timmar kvar på batteritiden! :D Najs!! xD min förra hade 30 minuter som max! -.- jävla cp-dator!
MUMS! :D

RSS 2.0